< Terug naar de homepage English

De Normaalste Zaak

Logo De Normaalste Zaak  - Een initiatief van MVO Nederland AWVN en Start Foundation

De Normaalste Zaak is de naam van een netwerk voor bedrijven die sociaal (willen) ondernemen. Een inititiatief van Start Foundation, MVO Nederlandwerkgeversvereniging AWVN

 

Recentelijke ontwikkelingen: in 2015 groeide het aantal leden van De Normaalste Zaak naar 372 bedrijven die het ‘de normaalste zaak’ vinden dat iedereen naar vermogen een kans op de arbeidsmarkt krijgt. Lees in het jaarbericht 2015 alles hierover. Start Foundation financierde het partneronderzoek dat in 2015 werd gehouden onder de leden van het netwerk. We wilden weten wat de impact is van onze jarenlange investering in De Normaalste Zaak. De uitkomsten van het onderzoek zijn hier na te lezen. Mede op basis van het onderzoek én door de focus van het netwerk op de zogeheten Participatiebanen, alsmede het aanhaken van VNO-NCW bij het netwerk, besloot Start Foundation te stoppen met haar huidige vorm van betrokkenheid. De Normaalste Zaak kan in de huidige nieuwe stichtingsvorm prima verder zonder Start Foundation. Wij gaan ons verder richten op bedrijven die verdergaande doelstellingen hebben op het terrein van de inclusieve arbeidsmarkt. Uiteraard blijven we elkaar waar nodig helpen.

 

Meedoen met de Normaalste Zaak?

Schrijf u in via de website www.denormaalstezaak.nl of stuur een e-mail naar info [apenstaartje] denormaalstezaak.nl voor meer informatie.

 

Onze focus

Meer kansen en banen, minder drempels voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze focus

Wat doen we niet

Activeren en opleiden zonder vooruitzicht op een baan. Het moet werk opleveren of uitzicht daarop.

Bekijk wat we niet doen

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer