< Terug naar de homepage English

Nieuws

Nieuwsbrief 13 juni 2017

Samen met ondernemers méér impact creëren in duurzame banen. Dat is het voornaamste doel van Johan van den Elzen bij Start Foundation. Als kersvers (parttime) directielid kan hij gelijk aan de bak. Start Foundation wil veertien dove medewerkers aandeelhouder in hun eigen fabriek maken. Het geeft ze meer zeggenschap en verantwoordelijkheid over de koers van het bedrijf en daarmee hun eigen toekomst.

Lees verder Nieuwsbrief 13 juni 2017

Dove werknemers krijgen voor 145.000 euro aandelen in eigen bedrijf cadeau

Bij de viering van het 10-jarig bestaan van dovenfabriek De Verbinding in Groningen hebben de veertien dove medewerkers een aandelenpakket ter waarde van € 145.000,- cadeau gekregen.

Lees verder Dove werknemers krijgen voor 145.000 euro aandelen in eigen bedrijf cadeau

Nieuwsbrief 24 mei 2017

In het nummer van 24 mei 2017: in memoriam Elske ter Veld, supermarktketen Jumbo gaat de producten van de Verspillingsfabriek van cateraar Hutten in de schappen zetten, en het eerste onafhankelijke bordeel ter wereld - waar de prostituees hun eigen arbeidsomstandigheden bepalen - is een feit. Start Foundation financierde de aankoop van de panden op de Wallen in Amsterdam. Waarom? Omdat we de gewenste verandering willen stimuleren, júíst als anderen het laten liggen of niet aandurven.

Lees verder Nieuwsbrief 24 mei 2017

In memoriam: Elske ter Veld

Op 14 mei jl. overleed Elske ter Veld. De oud-politica was 10 jaar lang (1998-2008) voorzitter van de Raad van Advies van Start Foundation.

Lees verder In memoriam: Elske ter Veld

Onze focus

Meer kansen en banen, minder drempels voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze focus

Wat doen we niet

Activeren en opleiden zonder vooruitzicht op een baan. Het moet werk opleveren of uitzicht daarop.

Bekijk wat we niet doen

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer