< Terug naar de homepage English

Nieuwsbrief

 

Zo tweewekelijks als mogelijk stuurt Start Foundation een digitale nieuwsbrief naar ieder die dat wenst.

 

In de nieuwsbrief van 2 november 2017: 

  • Aan het werk zonder sollicitatiegesprek: Het Greyston-model werkt zo: Iedereen die een baan wil, kan zijn naam invullen op een lijst. Zodra er plek is, krijgt de volgende persoon op de wachtlijst een plek aangeboden.
  • Video Dion Drew: Voormalig drugsdealer en nu Greyston-supervisor Dion Drew vertelde zijn verhaal tijdens de Dutch Design Week. Dion prijst het opendeurbeleid: “Ik kreeg hierdoor een baan en een tweede kans.” Collega Sunitha Malieckal presenteert het Open Hiring™-model.
  • Heilige Boontjes wint Hein Roethofprijs: Jongeren die ooit een verkeerde afslag namen, de goede afslag laten nemen naar de arbeidsmarkt. Dat is het doel van Heilige Boontjes Koffie in Rotterdam. De koffiezaak, met inmiddels twee filialen, sleepte de prestigieuze Hein Roethofprijs in de wacht.
  • VR-bril schept kans op werk: Roald Klumpenaar heeft met de Smart Factory Bril de ‘Empowered by Robots-Challenge’ gewonnen. Met deze Virtual Reality-bril kunnen mensen met minder opleiding in de nabije toekomst toch ingewikkelde werkzaamheden uitvoeren.


Lees verder in de nieuwsbrief van 2 november 2017

 

Ook de digitale nieuwsbrief ontvangen? 

 

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief via dit formulier.

 

Gegevens wijzigen?

 

Heeft u reeds abonnement op de nieuwsbrief en daarbij een inlog ontvangen? Klik dan hier om uw gegevens te wijzigen of het abonnement stop te zetten. Heeft u geen inlog? Gebruik dan dit formulier.

 

Laatste edities

 

 

Onze focus

Meer kansen en banen, minder drempels voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze focus

Wat doen we niet

Activeren en opleiden zonder vooruitzicht op een baan. Het moet werk opleveren of uitzicht daarop.

Bekijk wat we niet doen

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer