< Terug naar de homepage English

MRI Raad

Mission Related Investment is een nieuwe activiteit van Start Foundation. In plaats van het vermogen van de stichting op de bank te zetten en alleen de rente te gebruiken, wil Start Foundation ook het vermogen ‘aan het werk zetten’. Kredietaanvragen die in aanmerking komen voor deze bijzondere bedrijfsfinanciering, worden standaard getoetst door de MRI-raad.


Willian Groenen

Willian Groenen

Willian Groenen is vennoot en consultant bij Spartners. Daarnaast is Willian bestuurslid van de Kredietunie Brabant. Dit is een coöperatie waarin MKB-ondernemers geldmiddelen ter beschikking stellen aan andere MKB-ondernemers die eveneens lid zijn van de coöperatie. Willian heeft een bedrijfskundige achtergrond en is werkzaam geweest als vestigingsmanager bij een grote landelijke bank en als directeur bij een MKB bedrijf. Als adviseur is hij ruim acht jaar in dienst geweest van NV REDE (Brainport Development), de economische ontwikkelingsmaatschappij voor de regio Eindhoven.

Paul ten Kroode

Paul ten Kroode

Paul ten Kroode is momenteel directeur divisie Stad & Milieu bij Sweco (voorheen Grontmij) Nederland. Hiervoor was hij directeur bij Syntens en zelfstandig adviseur en interim-manager. Het specialisme van Paul is het aansturen en ondersteunen van innovatieprocessen bij kleine en middelgrote bedrijven.

Hans Jacobs

Hans Jacobs

Hans Jacobs is een zeer ervaren en gedreven kredietrisico-manager, die zowel hands-on en als manager jarenlang de aansturing van de kredietafdeling van een middelgrote bank voor zijn rekening heeft genomen. In de loop der tijd is zijn aandacht verder verbreed naar andere risicogebieden (waarbij hij eindverantwoordelijk was voor operational en informationrisk). Een open persoonlijkheid, met "what you see is what you get" mentaliteit. Een vakman, die sterk analytische vaardigheden combineert met een goed empathisch vermogen, welke beide ingezet worden om een maximaal resultaat te bereiken.

Onze focus

Meer kansen en banen, minder drempels voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze focus

Wat doen we niet

Activeren en opleiden zonder vooruitzicht op een baan. Het moet werk opleveren of uitzicht daarop.

Bekijk wat we niet doen

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer