< Terug naar de homepage English

Snel nieuws via RSS

RSS-feeds


Er zijn verschillende RSS-feeds van Start Foundation waarop u zich kunt abonneren:

 

 

 


Over RSS:

U kunt gebruik maken van zogeheten RSS feeds van startfoundation.nl. Dit instrument kan u inzetten om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Ontdek hieronder hoe u eenvoudig en gratis het nieuws ontvangt op het moment dat het op onze website verschijnt.

1. Wat zijn RSS-feeds?
RSS staat voor "Rich Site Summary" en is een manier om jezelf snel op de hoogte te stellen van nieuws of nieuwe bijdragen op startfoundation.nl. Dit geldt voor zowel tekst, nieuwe audiobijdragen als nieuwe video’s. De RSS-feeds kunnen in deze taal door andere programma's of websites gelezen en verwerkt worden.

2. Hoe kan ik RSS gebruiken?
Om de RSS-feeds eenvoudig en vlot te kunnen lezen, heb je een "RSS-lezer" nodig. Een "RSS-lezer" is een eenvoudig programma dat je op je computer installeert en waarmee je de RSS-feeds van je favoriete sites kan lezen.

Eenmaal je zo'n "RSS-lezer" hebt, kies je op onze site welke RSS-feeds je wilt ontvangen. startfoundation.nl voorziet maar liefst een viertal RSS-feeds die continu aangepast worden. Zo kan je o.a. kiezen uit alle nieuws, nieuws uit de media en persberichten.

3. Waar vind ik een RSS-lezer?
Er zijn heel wat RSS-lezers (ook wel News Readers genaamd), die je op het internet kan vinden. Hieronder vind je enkele gratis RSS-lezers: FeedReader, SharpReader en Ampheta Desk.

4. Hoe kan ik de RSS-feeds van startfoundation.nl ontvangen?
Voor de verschillende nieuwspagina's van startfoundation.nl is een RSS-feed voorzien. Je kan deze herkennen aan dit icoontje bovenaan de pagina en onder de artikels.

Wanneer je doorklikt op dat icoontje, kom je op deze pagina met bovenaan de URL van de RSS-feed die je gekozen hebt. Het volstaat deze hyperlink te kopiëren en in je RSS-lezer toe te voegen als nieuwe RSS-feed. Je kan in je RSS-lezer ook verschillende feeds van startfoundation.nl en andere sites toevoegen.

 

Onze focus

Meer kansen en banen, minder drempels voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze focus

Wat doen we niet

Activeren en opleiden zonder vooruitzicht op een baan. Het moet werk opleveren of uitzicht daarop.

Bekijk wat we niet doen

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer