Crowdfunding BIMair: Investeerders gezocht voor fabriek in Assen.

Het Drentse BIMair BV produceert luchtkanalen en heeft sociaal ondernemen (SROI) als uitgangspunt. In de fabriek in Assen is het productieproces daarom zodanig vereenvoudigd dat het werk gedaan kan worden door mensen die wat extra aandacht nodig hebben op de werkvloer, zonder daarbij concessies te hoeven doen op kwaliteit. Daarom werkt BIMair met partners en investeerders die deze werkwijze ondersteunen.  

Dat is ook de reden waarom Start Foundation in beeld is gekomen. In 2017 is een faillissement in de startfase afgewend dankzij een lening. Door deze steun van Start Foundation zijn niet alleen 25 arbeidsplaatsen behouden voor de regio, maar is ook een stap gezet om te groeien. Het doel: Binnen drie jaar 55-80 extra arbeidsplaatsen voor mensen die deze banen goed kunnen gebruiken.  

BIMair zoekt nieuwe investeerders met aandacht voor sociaal ondernemen. 

Nu, eind 2021, is de fabriek bijna operationeel en is BIMair klaar voor de volgende fase.

Start Foundation wijst daarom graag op deze kans: BIMair zoekt nu naar extra investeerders met durf én aandacht voor sociaal ondernemen. Dit doet BIMair nu via een crowdfunding. Hierdoor het voor iedereen mogelijk is om in te stappen: kijk op de website voor alle details & risico‚Äôs. 

Meer weten over BIMair en de crowdfunding? Bekijk alle informatie op Oneplanetcrowd.