< Terug naar de homepage English

IDEE OF PLAN VOORLEGGEN

Als u een idee of plan wilt voorleggen aan Start Foundation, dan bent u van harte welkom, maar houd rekening met het volgende:

 

1. Start Foundation is een proactieve maatschappelijk investeerder, die eigen initiatieven ontplooit om haar missie en doelen te bereiken. Uiteraard staat onze deur altijd open voor goede ideeën en plannen die banen opleveren voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie.

 

2. Alleen als uw idee of plan aansluit bij onze eigen plannen, zal het in behandeling worden genomen.

 

3. U kunt uw idee of plan alleen aan ons voorleggen via dit formulier, tenzij een medewerker van Start Foundation u heeft verzocht dat per post te doen. Heeft u al eerder een plan voorgelegd en daarbij een inlog ontvangen? Klik dan hier.

 

4. Houd er rekening mee dat insturen van uw idee of plan slechts een prille start is van de procedure. Mochten we belangstelling hebben voor uw idee of plan, dan zullen we meer informatie opvragen of een gesprek aangaan.

 

5. Aan het voorleggen van uw idee of plan kunnen geen rechten ontleend worden. Indien u al beschikt over een project- of bedrijfsplan, stuur dit dan als bijlage via het formulier mee. U ontvangt in de regel binnen vier weken een bericht van ons via e-mail. Over de status van verzoek wordt niet gecorrespondeerd. Eveneens zijn we geen uitleg verschuldigd waarom we niet ingaan op uw verzoek.

 

6. Alles wat u ons toestuurt, wordt vertrouwelijk behandeld en blijft eigendom van de inzender. Als wij besluiten zaken te doen met elkaar, wijzigen zich mogelijk de eigendomsverhoudingen. 

 

Wilt u uw idee of plan insturen? Doe dat dan via dit formulier. We gaan ervan uit dat u op de hoogte bent van onze aanpak, alsook van de bovengenoemde procedure. Heeft u al eerder een plan/idee ingediend daarbij een inlog ontvangen? Klik dan hier.

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer