NA CORONA BIJDRAGE

Iedere dag worden we overspoeld met berichtgeving over het coronavirus en het effect dat het op de economie heeft en nog zal hebben. Daar zetten we wat positiefs tegenover. Berichten met een boodschap van hoop, veerkracht en vertrouwen. Wij werpen de blik alvast vooruit op morgen…..

Lichtpuntjes in crisistijd

We zijn actief op zoek naar verhalen die mensen hoop geven. 

Verhalen van ondernemers die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid blijven nemen of juist nu oppakken. Verhalen van mensen die hun baan kwijt raken, maar de moed niet opgeven. Verhalen van hartverwarmende initiatieven en van tegendraadse, veerkrachtige, inspirerende mensen die niet bij de pakken neerzitten!

Recentelijk kwamen we al een paar voorbeelden tegen. Zoals het verhaal van Bert en Astrid die nadat corona hun taxibedrijf platlegde als coronachauffeurs nu vrijwillig voor ziekenhuizen rijden. Of Bas Timmer van Sheltersuit die pakken uitdeelt aan daklozen die nu niet in de nachtopvang willen slapen. 

Ken jij ook dergelijke verhalen? Of wil je zelf een boodschap van hoop met ons delen? Laat ons dat dan weten via onderstaand formulier! Vervolgens gaan wij aan de slag met het brengen van positief nieuws dat aanknopingspunten biedt voor de dag van morgen.

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
    012-3456789
  • Schrijf hier jouw reactie voor de redactie of plaats een link naar een nieuwsartikel

  

Deel jouw verhaal en/of tip ons. Mogelijk neemt een van onze tekstschrijvers  contact met je op.