< Terug naar de homepage English

Annemarie van Gaal en Jos Verhoeven in BV Brabant

Annemarie van GaalAnnemarie van GaalZondag 9 januari a.s. is de eerste uitzending in 2011 van BV Brabant te zien op Omroep Brabant TV. Met daarin onder meer zakenvrouw en beoogd voorzitter MKB Nederland Annemarie van Gaal en Start Foundation directeur Jos Verhoeven.

 

Jos Verhoeven zal ingaan op de reacties die binnen kwamen naar aanleiding van Hi5 revisited. Dit programma trok vorige week een record aantal kijkers. Ruim een half miljoen mensen keken naar de wetenswaardigheden van vijf gewone Brabanders die in 2001 werkloos waren en die tien jaar later weer opgezocht werden. Ook zal Verhoeven ingaan op de huidige economische situatie en de betekenis daarvan voor mensen die momenteel aan de kant staan. Ten slotte zal hij nog aandacht geven aan het speciale baanbreker krediet. Dat is een bedrijfskrediet dat bedrijven bij Start Foundation kunnen aanvragen als zij werkgelegenheid voor kwetsbare werknemers willen behouden of uitbreiden.

 

Annemarie van Gaal is een zeer succesvolle zakenvrouw die samen met Derek Sauer (nu eigenaar van NRC Handelsblad) een bladenimperium in Rusland uit de grond trok. Bekend werd ze bij het grote publiek onder andere met haar medewerking aan het programma ‘Dragons Den’ van de KRO en ‘Een dubbeltje op zijn kant in bedrijf’ van RTL4. Van Gaal is de gedoodverfde opvolgster van MKB voorzitter Loek Hermans.

 

Ten slotte zal deze aflevering van BV Brabant gevuld worden met de winnaar van de ondernemerswedstrijd voor Eindhovense studenten. Het winnende plan is een smartphone applicatie die SMS’jes direct vertaald naar een andere taal. Verhoeven en van Gaal zullen ongetwijfeld met tips en suggesties komen voor de winnaar.

 

Zie ook  www.omroepbrabant.nl/bvbrabant

 

BV Brabant wordt op zondag 9 januari vanaf 07.00 uur uitgezonden en herhaald tot maandagmiddag 17.00 uur.

Naar overzicht

Reageer op dit artikel

velden met een * zijn verplicht
 

Onze aanpak

Meer kansen en banen, minder drempels voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze aanpak

Wat doen we niet

Activeren en opleiden zonder vooruitzicht op een baan. Het moet werk opleveren of uitzicht daarop.

Bekijk wat we niet doen

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer