< Terug naar de homepage English

Bart de Graaff Foundation zoekt Bikkels 2014

Wat als je een ernstige lichamelijke beperking hebt en een eigen bedrijf wilt beginnen? Een gemiddelde bank ziet hier bij voorbaat geen brood in. En waar vind je een sparringpartner die je begrijpt, en die mogelijkheden ziet daar waar anderen alleen maar hobbels zien? Je moet werkelijk een bikkel zijn om je vrij te vechten van alle vooroordelen op weg naar een zelfstandige, onafhankelijke toekomst. Misschien voldoe jij aan dit profiel? In dat geval is de Bart de Graaff Foundation op zoek naar jou!

 

Dus ken jij of ben onze nieuwe Bikkel? Meld je dan nu aan via www.bartfoundation.nl. Bikkels zijn tussen 15 en 35 jaar, hebben een levensbepalende lichamelijke beperking en hebben alles in zich om een eigen bedrijf te starten. Staat niks of niemand jou in de weg om je doel te bereiken? Misschien ben jij dan wel één van de Bikkels die een jaar lang persoonlijke begeleiding en een startkapitaal ontvangt om je eigen bedrijf te realiseren. Inschrijven kan tot 15 september 2014.

 

Een voorbeeld is wajongster Bikkel Anne die het Unlimited Magazine heeft opgezet voor jongeren met een beperking. De lancering van het magazine werd een groot succes. Start Foundation hielp met raad en geld bij de uitrol van het magazine.

Naar overzicht

Reageer op dit artikel

velden met een * zijn verplicht
 

Onze aanpak

Meer kansen en banen, minder drempels voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze aanpak

Wat doen we niet

Activeren en opleiden zonder vooruitzicht op een baan. Het moet werk opleveren of uitzicht daarop.

Bekijk wat we niet doen

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer