< Terug naar de homepage English

Bij omroep Brabant: In The Colour Kitchen at Work komen poen en passie samen

  • Home >
  • Nieuws >
  • Nieuws >
  • Bij omroep Brabant: In The Colour Kitchen at Work komen poen en passie samen

De tv-rubriek BV Brabant gaat op zoek naar innovatieve ontwikkelingen in de Brabantse economie. Bedrijfscatering 'The Colour Kitchen @ Work' is zo een vernieuwend concept.

 

Het is een hedendaagse en duurzame vorm van bedrijfscatering, die in 2011 in Breda van start ging. Jongeren, met name jongeren uit de bijstand en wajongers, krijgen op unieke wijze de kans om aan het werk te komen. Ze gaan daartoe in bestaande bedrijfsrestaurants aan de slag.

 

Vers en ambachtelijk

Onder leiding van een chef-kok én een manager geven ze invulling aan een nieuw en uiterst smakelijk cateringmodel. Met veel streekproducten en alles vers en ambachtelijk bereid. Bartel Geleijnse (The Colour Kitchen) vertelt aan Omroep Brabant hoe steeds meer ondernemers op deze wijze invulling geven aan hun sociaal maatschappelijke betrokkenheid. En Sil de Graaf legt uit waarom Start Foundation in dit initiatief heeft geïnvesteerd. En dat is in de woorden van Sil: “vooral omdat passie en poen hier zo mooi samengaan.”

 

Op tv en op internet

BV Brabant wordt op woensdagavond a.s. rond 20.55, 21.55, 22.55 en 23.55 uur uitgezonden. Een preview van het losse fragmenten is ook te bekijken via YouTube:

 

Naar overzicht

Reageer op dit artikel

velden met een * zijn verplicht
 

Onze aanpak

Meer kansen en banen, minder drempels voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze aanpak

Wat doen we niet

Activeren en opleiden zonder vooruitzicht op een baan. Het moet werk opleveren of uitzicht daarop.

Bekijk wat we niet doen

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer