< Terug naar de homepage English

Boris Dittrich spreekt op Civil Society

Portret Boris DittrichBoris DittrichOud D66-kamerlid Boris Dittrich zal op Civil Society Congres spreken over diversiteit en seksuele oriëntatie. Dittrich werkt op dit moment als advocacy director seksuele minderheden voor de mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch in New York. Dittrich behoort met prof. Halleh Ghorashi (VU), Arjan Erkel (oud Artsen zonder Grenzen) en Sybilla Dekker (Takent naar de top) tot de prominenten die het congresthema “diversiteit” zullen belichten.

 

Civil Society is het grootste, jaarlijkse inspiratie-netwerk voor beslissers in de Nederlandse filantropie. Bestuurders van goede doelen en vermogensfondsen vertegenwoordigen een sector die jaarlijks 4,7 miljard euro aan privaat kapitaal voor het algemeen nut vertegenwoordigt. Het Civil Society Congres vindt dit jaar plaats op 30 juni. Er is gekozen voor een passende, maatschappelijke congreslocatie: het Ronald McDonald Centre in Amsterdam. Het motto voor de twaalfde editie is: “Civil Society 2011 over diversiteit: Ontdek de kracht van verschil!”

 

Programma

Deelnemers van Civil Society 2011 krijgen behalve een plenair programma, dat gepresenteerd wordt door oud NOS-journaliste Aldith Hunkar, ook een zeer uitgebreid parallelprogramma met meer dan veertig sessies voorgeschoteld. Zoals het congresmotto al aangeeft, zal vooral worden ingegaan op de positieve effecten en de kracht van verschillen in een op diversiteit gericht beleid binnen goede doelen en vermogensfondsen.

 

Inschrijving

Inschrijving voor Civil Society 2011 vindt plaats via de website www.civilsociety.nl  Ook het complete programma staat op deze site. Leden van de bij de Stichting Civil Society aangesloten organisaties VFI, FIN en IF krijgen een korting op de toegangsprijs.

 

Organisatie

Civil Society 2011 is een initiatief van Stichting Civil Society. Dit platform zonder winstoogmerk bestaat uit drie koepels in de Nederlandse charitassector: VFI, IF en FIN. Productie ligt in handen van mediapartner Lenthe/FM, Vakblad voor bestuurders van 4,7 miljard euro geefgeld.

Naar overzicht

Reageer op dit artikel

velden met een * zijn verplicht
 

Onze aanpak

Meer kansen en banen, minder drempels voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze aanpak

Wat doen we niet

Activeren en opleiden zonder vooruitzicht op een baan. Het moet werk opleveren of uitzicht daarop.

Bekijk wat we niet doen

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer