< Terug naar de homepage English

Computable nomineert Annerie Raaijmakers van IN2IT

De vakjury van de Computable Awards 2015 nomineerde vijf CEO's vanAnnerie RaaijmakersAnnerie Raaijmakers het jaar. Eén van die CEO’s is Annerie Raaijmakers van IN2IT: Nederlands eerste coöperatie waarin een viertal sociaal gedreven ICT-bedrijven hun krachten gebundeld hebben. Zij willen mensen met autisme aan de slag helpen in de ICT. Het idee en de opzet voor IN2IT zijn afkomstig van Start Foundation. 

 

Vanaf 5 juni kunnen Computable-lezers stemmen op: Annerie Raaijmakers van IN2IT

 

"De jury ziet IN2IT als koploper van de ‘inclusieve economie’ waarin ieder talent meetelt in de arbeidsmarkt. Annerie Raaijmakers is het gedreven en enthousiaste boegbeeld van deze cooperatie. De jury is zeer gecharmeerd van dit initiatief en draagt daarom Annerie Raaijmakers voor als CEO van het jaar."

 

Elk jurylid beoordeelde alle voorgedragen CEO's. Hierna kwamen zij bij elkaar om vijf ceo's te nomineren op basis van de top tien best beoordeelde chief executive officers. Hieruit is een top vijf tot stand gekomen.De overig genomineerde CEO's zijn: Eugène Tuijnman van SLTN Inter Access, Eugene Wolf van Logicalis SMC, Job Witteman van AMS-IX en Jordy Kool van Infotheek.

 

Bron: Computable >> hier stemmen <<

Naar overzicht

Reageer op dit artikel

velden met een * zijn verplicht
 

Onze aanpak

Meer kansen en banen, minder drempels voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze aanpak

Wat doen we niet

Activeren en opleiden zonder vooruitzicht op een baan. Het moet werk opleveren of uitzicht daarop.

Bekijk wat we niet doen

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer