< Terug naar de homepage English

Ctaste genomineerd voor Social Enterprise Publieksaward

Ctaste, een restaurant waar mensen in het donker eten en worden bediend door blinde en slechtziende obers, is genomineerd voor de Social Enterprise Publieksaward. De uitreiking zal plaatsvinden op 21 mei 2015 tijdens de Social Enterprise Day. Op deze dag staan sociale ondernemingen centraal; bedrijven die nuttig zijn voor onze economie én voor de wereld. 

 

Sinds de start heeft restaurant Ctaste aangetoond dat sociaal ondernemen én zakelijk succes uitstekend hand in hand kunnen gaan. Behalve de kok en leiding, werken er louter mensen die blind of zeer slechtziend zijn. Het restaurant draait zonder een cent subsidie, is schuldenvrij en schrijft zwarte cijfers. Bij de start in 2007 kreeg het bedrijf een krediet van € 50.000,- van Start Foundation. Gelet op de sociale missie en succes van Ctaste ondersteunt Start Foundation de oproep om zoveel als mogelijk stemmen te verzamelen voor Ctaste.  

 

Hoe kan ik stemmen?
Draagt u Ctaste ook een warm hart toe en vindt u dat dit restaurant deze publieksaward verdient? Ga dan nu naar de website van Elsevier en stem op Ctaste!

 

De Social Enterprise Publieksaward is powered by Elsevier Juist!

Naar overzicht

Reageer op dit artikel

velden met een * zijn verplicht
 

Onze aanpak

Meer kansen en banen, minder drempels voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze aanpak

Wat doen we niet

Activeren en opleiden zonder vooruitzicht op een baan. Het moet werk opleveren of uitzicht daarop.

Bekijk wat we niet doen

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer