< Terug naar de homepage English

Eerste drie CAPkandidaten per 3 januari aan de slag!

Close-up: Lucille WernerLucille WernerDe eerste drie CAPkandidaten zijn per 3 januari 2011 aan het werk. CAP100 is een initiatief van de Lucille Werner Foundation, met als doel de afstand tussen de mensen met een lichamelijke handicap en het bedrijfsleven te verkleinen.

 

Een van de kandidaten die aan de slag gaat is Antoine Hegeman. Antoine en Connect Holland directeur Jeroen Soeterbroek zaten naast elkaar bij de CAP100 lancering op 15 november 2010. De heren raakten in gesprek en Antoine vertelde over zijn belevingen en talenten. Jeroen besloot Antoine, na een pittig kennismakingsgesprek, een plek aan te bieden om zichzelf te ontwikkelen binnen zijn snelgroeiende internetbureau.

 

Connect Holland wil Antoine graag kennis laten maken met het werkveld. Drie maanden lang wordt hij ondergedompeld in alles wat met ‘online’ te maken heeft. Antoine heeft een inhoudelijke mentor om het vak onder de knie te krijgen en een mentor voor loopbaancoaching en presentatie skills. Na deze periode wordt er naar een vaste plek binnen de organisatie gekeken.

 

Antoine Hegeman: “Mijn eerste dag bij Connect Holland is begonnen. Na lange tijd weer aan de slag. Afgelopen weekend had ik wel wat last van gezonde spanning, maar op het moment dat ik binnen kwam, viel deze spanning volledig van me af. Connect Holland straalt 'welkom' uit. Wat de komende maanden precies gaan brengen weet ik nog niet, maar ik wil leren, ervaren en me verder ontwikkelen. Ik voel me erg welkom in dit jonge, frisse en creatieve bedrijf.”

 

Connect Holland. Directeur Jeroen Soeterbroek: ”Je bent als bedrijf een ‘mini-maatschappij’ waarin je een bredere verantwoordelijkheid hebt dan louter financiële resultaten. Niet alleen in woord maar ook in daad. Kansen zien en kansen bieden. Met talenten als Antoine zijn wij een completer bedrijf.”

 

Het project CAP100 wordt mede mogelijk gemaakt door een financiering van partner Start Foundation (€ 175.000).

 

 

Naar overzicht

Reageer op dit artikel

velden met een * zijn verplicht
 

Onze aanpak

Meer kansen en banen, minder drempels voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze aanpak

Wat doen we niet

Activeren en opleiden zonder vooruitzicht op een baan. Het moet werk opleveren of uitzicht daarop.

Bekijk wat we niet doen

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer