< Terug naar de homepage English

GOED BEZIG! voor Dress for Success!

Begin dit jaar heeft

Goed BezigEen bezoek aan Dress for Success in aflevering 10

Omroep Brabant
tien weken lang 

de ontluikende serie ‘Goed Bezig’ uitgezonden.

Een bijzonder Tv-programma waarin het de makers van Fides Videoproducties gelukt is om van het thema ‘Mens & Milieu’ een amusementsprogramma te maken, waarbij er zeker in deze tijden van crisis veel voordeel te halen valt voor de kijkers. Verspreidt over 10 afleveringen maakt de kijker kennis met een rijkdom aan portretten, waarheid en cultuur.

 

Een ludiek onderdeel in het programma is de: ’T is GOED voor…. Doos’ waarbij presentator Rogier van Oosterhout aanbelde bij bekende Brabanders met de vraag om binnen vijf minuten een doos te vullen met voor hen overbodige spullen. Kijkers kregen de kans om via www.facebook.com/goedbezigtv te bieden op de inhoud van ‘de doos’ van: Carla van Loon, Rogier van Oosterhout, BraboBritt, Wesley, mode ontwerper Janice, presentatrice Anne-Marie Fokkens,  Rene Schuurmans,  cabaretière Karin Bruers, Henk Krol en de Eindhovense wethouder Monique List. De opbrengst bedraagt na 10 afleveringen €685,-

 

Omdat het programma mede tot stand werd gebracht door ‘Start Foundation’ hebben zij gekozen voor een goed doel waarnaar de opbrengst van deze actie ten goede zou komen. Dit is de stichting ‘Dress For Success’ uit Eindhoven geworden. De stichting liet weten de opbrengst te willen gebruik voor kappersbonnen t.w.v. €10 voor hun cliënten. Maar liefst 68 kappersbonnen kunnen met de opbrengst worden aangeschaft.

 

Klik hier voor een bezoek aan ‘Dress for Success’ in aflevering 10 van ‘Goed Bezig’

  

Het gaat in 'Goed Bezig' niet alleen om spullen en mensen, maar ook de rol van de sociale werkvoorziening komt ruimschoots aan bod. 'Goed Bezig' is een productie van Fides Videoproducties en mede mogelijk gemaakt door Gemeente Eindhoven, Omroep Brabant en Start Foundation. De serie is opgenomen bij en met medewerkers van kringlooporganisatie ‘Het GOED’ 

Naar overzicht

Leuk programma, onderwerp is heel actueel en onderwerp met die dozen was zeker leuk, zelf heb ik een bod op de doos van Rene Schuurmans uitgebracht maar iemand was me net te slim af.

Reageer op dit artikel

velden met een * zijn verplicht
 

Onze aanpak

Meer kansen en banen, minder drempels voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze aanpak

Wat doen we niet

Activeren en opleiden zonder vooruitzicht op een baan. Het moet werk opleveren of uitzicht daarop.

Bekijk wat we niet doen

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer