< Terug naar de homepage English

Het nieuwe herfstnummer van het S Magazine is weer uit!

Cover S Magazine nr. 3, 2011, portret van Arezoe Asgharnia van Business School voor Nieuwe NederlandersArezoe Asgharnia van Business School voor Nieuwe NederlandersDe afgelopen jaren is in Nederland de aandacht

voor filantropie groter geworden. Deels door de groei van de 

welvaart en deels door de privatisering van het verzorgingsstelsel door de overheid. Uit een poll  van Start Foundation bleek dat bijna 50% van de respondenten vindt dat particuliere fondsen de gaten in onze overheidsbegroting moeten opvullen.


In het nieuwe herfstnummer van het S Magazine  beschrijft FM hoofdredacteur Edwin Venema daarom zijn visie op de rol van fondsen tegen de achtergrond van een terugtrekkende overheid. Verder in dit nummer onder meer aandacht voor het leerwerkbedrijf 2CV4U waar jongeren aan eendjes sleutelen,  het beproefde medicijn van Relim, Aldith Hunkar over haar eerste baantje en een interview met Paul Baan, bestuursvoorzitter van de Noaber Foundation over Noaberschap.

 

Start Foundation brengt vier keer per jaar het S Magazine uit, boordevol informatie over de onderkant van de arbeidsmarkt en MVO.

 

Het abonnement op het S Magazine is gratis (hier abonneren). Lees je het magazine liever online, klik dan op de afbeelding van Arezoe. En voor nog meer digitaal leesvoer vind je hier ook alle voorgaande edities op een rij.

Naar overzicht

Reageer op dit artikel

velden met een * zijn verplicht
 

Onze aanpak

Meer kansen en banen, minder drempels voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze aanpak

Wat doen we niet

Activeren en opleiden zonder vooruitzicht op een baan. Het moet werk opleveren of uitzicht daarop.

Bekijk wat we niet doen

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer