< Terug naar de homepage English

Nieuw S Magazine met o.a. 'Vincent Bijlo' en 'Willem Lageweg' van MVO Nederland

  • Home >
  • Nieuws >
  • Nieuws >
  • Nieuw S Magazine met o.a. 'Vincent Bijlo' en 'Willem Lageweg' van MVO Nederland

Portret Bram van Halteren van Hall of FameBram van Halteren van Hall of FameZo’n 1,4 miljoen mensen staan nog steeds werkloos aan de kant. Het tot nu toe gevoerde beleid om dit te veranderen, werpt onvoldoende vruchten af. In dit zomernummer van S Magazine daarom uitgebreid aandacht voor de onderbelichte ‘P’ van People. Willem Lageweg, directeur van de Stichting MVO Nederland, is er niet gerust op. “Als we niet beter ons best doen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, worden we in Nederland links en rechts ingehaald door andere landen.” Verder beroepsouwehoer Vincent Bijlo over zijn eerste baantje en voormalig beroepsspijbelaar Bram van Halteren is en blijft met Start Foundation aan de bak.  

 

Start Foundation brengt vier keer per jaar het S Magazine uit, boordevol informatie over de onderkant van de arbeidsmarkt en MVO.

 

Het abonnement op het S Magazine is gratis (hier abonneren). Lees je het magazine liever online, klik dan op de afbeelding van Bram. En voor nog meer digitaal leesvoer vind je hier ook alle voorgaande edities op een rij.

Naar overzicht

Reageer op dit artikel

velden met een * zijn verplicht
 

Onze aanpak

Meer kansen en banen, minder drempels voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze aanpak

Wat doen we niet

Activeren en opleiden zonder vooruitzicht op een baan. Het moet werk opleveren of uitzicht daarop.

Bekijk wat we niet doen

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer