< Terug naar de homepage English

Only for Men winnaar Nationale Business Succes Award

De keten van herenmodewinkels van Only for Men zijn door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Fashionbranche.  Omdat ze hier zowel schoolverlaters als werklozen van 55 jaar en ouder niet op voorhand uitsluiten, maar een kans bieden, (mede) financierde Start Foundation de keten met een MRI-krediet.

 

Het juryoordeel van de Nationale Business Succes Award: “Met een zeer sterke positionering en onderscheidend concept heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een spraakmakende onderneming binnen de mannenmodebranche. “Innovatie is het sleutelwoord bij Only for Men. Zij is continu bezig haar belevingsconcept verder uit te breiden en te verbeteren, om zo beter te kunnen concurreren met andere fashion-retailers.”

 

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Only for Men een voorbeeld van integer ondernemerschap. “Only for Men onderscheidt zich door de grote kennis en ervaring die in de loop van de jaren is opgebouwd, maar ook dankzij de bijzondere combinaties die zij haar klanten voorschotelt.” Bijvoorbeeld door fashion te combineren met een café, een restaurant of andere vormen van entertainment. 

 

Lees meer over Only for Men in Baanbreker, het online magazine van Start Foundation.

 

Naar overzicht

Reageer op dit artikel

velden met een * zijn verplicht
 

Onze aanpak

Meer kansen en banen, minder drempels voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze aanpak

Wat doen we niet

Activeren en opleiden zonder vooruitzicht op een baan. Het moet werk opleveren of uitzicht daarop.

Bekijk wat we niet doen

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer