< Terug naar de homepage English

Project MVO+ begint 27 september a.s.

Illustratie: man zit achter de computer en kijkt naar het beeldscherm, tekst: MVO+Voor veel non-profitorganisaties is het opzetten en bijhouden van een professionele website een lastige opgave. Vaak zijn er niet genoeg financiële middelen voor en zijn er geen vrijwilligers actief die handig zijn met websites bouwen. Daarom start het SupportPunt Eindhoven met steun van Start Foundation en woningcorporatie Trudo het project MVO+. Hiermee worden straks tien non-profitorganisaties geholpen bij het opzetten van hun website. Het bijzondere is dat er ook werkgelegenheid wordt geboden voor medewerkers in opleiding met een WW of WWB (Wet Werk en Bijstand) achtergrond.

 

Hiervoor wordt samengewerkt met vormgevers, ontwerpers en tekstschrijvers die hun maatschappelijke betrokkenheid willen uitdragen door een aantal uren ter beschikking te stellen. Inschrijven kan tot en met 10 september. Tijdens een speeddate-avond op dinsdag 27 september worden de verschillende partijen met elkaar in contact gebracht.

Aanmelden
Eindhovense stichtingen en verenigingen die interesse hebben in dit project kunnen zich tot en met 10 september aanmelden via de website www.mvoplus-support.nl. Hier is ook alle informatie te vinden over de mogelijkheden van de websites, de voorwaarden voor deelname en selectiecriteria.

Naar overzicht

Reageer op dit artikel

velden met een * zijn verplicht
 

Onze aanpak

Meer kansen en banen, minder drempels voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze aanpak

Wat doen we niet

Activeren en opleiden zonder vooruitzicht op een baan. Het moet werk opleveren of uitzicht daarop.

Bekijk wat we niet doen

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer