< Terug naar de homepage English

PSO is op zoek naar social return professionals

logo PSO prestatieladder socialer ondernemenMet de huidige aandacht voor sociaal ondernemen, social return en de Participatiewet op komst zijn veel organisaties bezig met hoe zij hiermee om moeten gaan. Zij kunnen hierbij goed advies gebruiken van deskundige adviesbureaus of SW- en re-integratiebedrijven. Daarom is PSO-Nederland op zoek naar 'distributeurs' die organisaties kunnen helpen bij deze vragen en hen begeleiden naar het behalen van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Hiertoe wordt op 25 maart a.s. een bijeenkomst in Utrecht georganiseerd.

 

De PSO is een door TNO en Stichting in Return Nederland (SIRN) ontwikkeld meetinstrument waarmee objectief kan worden bepaald in welke mate een bedrijf bijdraagt aan de werkgelegenheid van mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. Kortom: een ‘keurmerk’ dat aangeeft hoe ‘inclusief’ het bedrijf in kwestie opereert. Het instrument is bedoeld voor bedrijven die hiermee willen laten zien dat ze sociaal ondernemen serieus nemen. Bovendien kan dit gemeenten en anderen helpen bij het maken van keuzes aan wie een bepaalde opdracht gegund wordt. Ook Start Foundation heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van dit instrument.

 

Meer informatie

Voor wie: Dienstverleners die overwegen distributeur te worden.

Datum: 25 maart 2013

Locatie: Utrecht, Churchilllaan 11

Tijd: 15:00 uur

Kosten: Gratis

 

Weet u niet zeker of deze bijeenkomst van toegevoegde waarde voor u is, of wilt u meer weten wat distributeur inhoudt, lees dan verder op de informatiepagina. Ook kunt u contact opnemen met de helpdesk van PSO Nederland.

 

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden, vul dan het aanmeldformulier in. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met route, etc. 

Naar overzicht

Reageer op dit artikel

velden met een * zijn verplicht
 

Onze aanpak

Meer kansen en banen, minder drempels voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze aanpak

Wat doen we niet

Activeren en opleiden zonder vooruitzicht op een baan. Het moet werk opleveren of uitzicht daarop.

Bekijk wat we niet doen

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer