< Terug naar de homepage English

Roadshow om kennis te maken met MKB Doorstart

Van 1 september t/m 6 oktober houdt MKB Doorstart in elke Flevolandse gemeente een kennismakingsbijeenkomst. Via inspirerende sprekers en diverse workshops kan iedereen die behoud van ondernemerschap in Flevoland ter harte gaat, kennis maken met MKB Doorstart en het Flevolandse MKB Doorstartfonds. Deelname is kosteloos.


De Stichting MKB Doorstart wil via 'vroegsignalering' onnodige faillissementen van bedrijven en ontslagen van werknemers voorkomen. Een in de kern gezond bedrijf is immers vaak nog wel te redden als er op tijd aan de bel wordt getrokken om een oplossing voor (dreigende) financiële problemen te vinden. MKB Doorstart helpt de ondernemer, en werkt daarbij samen met uiteenlopende deskundigen: van financiers tot juristen, en van schuldhulpverleners tot bedrijfsadviseurs. MKB Doorstart is de ‘linking pin’ en biedt een snelle verbinding tussen hulpvraag en praktische ondersteuning.

 

Hoe MKB Doorstart werkt, wordt gepresenteerd tijden de ‘roadshow’ van 1 september t/m 6 oktober: zes bijeenkomsten –een in elke Flevolandse gemeente- met inspirerende sprekers, en een wisselend aanbod aan workshops: over financieringmogelijkheden in een veranderende samenleving, over regels, risico's en kansen, en over het vak van ondernemen. Daarnaast vertellen de initiatiefnemers - Jannie van den Berg, Jacqueline Zuidweg en Start Foundation - waarom vroegsignalering zo belangrijk is, welke rol banken, accountants en andere ‘vroegsignalerende’ partijen kunnen spelen, en wat het Flevolandse MKB Doorstartfonds is. Dit alles met één overkoepelend thema: hoe kan ondernemerschap en daarmee werkgelegenheid in Flevoland worden behouden?

 

Deelname is kosteloos. Aanmelden voor een of meer bijeenkomsten kan via www.mkbdoorstart.nl/roadshow. Hier is ook meer informatie te vinden over tijdstip, locatie en verdere invulling van het programma voor de zes bijeenkomsten.

Naar overzicht

Reageer op dit artikel

velden met een * zijn verplicht
 

Onze aanpak

Meer kansen en banen, minder drempels voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze aanpak

Wat doen we niet

Activeren en opleiden zonder vooruitzicht op een baan. Het moet werk opleveren of uitzicht daarop.

Bekijk wat we niet doen

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer