< Terug naar de homepage English

Tafelvanzeven genomineerd voor WOMEN Inc Cordaid Stimuleringsprijzen 2013

  • Home >
  • Nieuws >
  • Nieuws >
  • Tafelvanzeven genomineerd voor WOMEN Inc Cordaid Stimuleringsprijzen 2013

Vier dames van de Tafelvanzeven die een handkus gevenDe Tafelvanzeven is genomineerd voor de WOMEN Inc. Cordaid Stimuleringsprijzen 2013. De organisatie heeft ondertussen al een gesprek gevoerd met Prinses Máxima met betrekking tot de nominatie.  Tafelvanzeven wil Nieuw Nederlandse vrouwen met 'Horecapotentie' op weg helpen naar een eigen inkomen. Op 8 maart a.s. wordt de winnaar bekend gemaakt. Er zijn totaal acht vrouweninitiatieven geselecteerd die op eigen wijze vrouwen versterken. Het is nu aan het publiek om te stemmen.

 

Start Foundation investeerde in een groep van tien Nieuw Nederlandse vrouwen  die - met een basiscursus horeca op zak -  in een vervolgtraining werden voorbereid op samenwerking binnen een collectieve onderneming. Nog dit jaar zal het collectief starten met zes van de tien vrouwen.

 

Over de prijs

In aanmerking voor de prijs komen organisaties die zich in Nederland inzetten voor een betere positie van vrouwen, door vrouwen te versterken, hen te stimuleren hun stem te laten horen en/of zich sterk te maken voor meer participatie van vrouwen. Er worden drie organisaties bekroond die zich onderscheiden door hun werkwijze en die zich willen versterken om een ambitie te realiseren. De prijzen bestaan uit een geldbedrag om de beoogde ambitie te realiseren én uit een coachingsworkshop om de slagvaardigheid van het initiatief te vergroten.

 

Stemmen

Een stem op de Tafelvanzeven is van harte aanbevolen: hier stemmen.

Naar overzicht

Reageer op dit artikel

velden met een * zijn verplicht
 

Onze aanpak

Meer kansen en banen, minder drempels voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze aanpak

Wat doen we niet

Activeren en opleiden zonder vooruitzicht op een baan. Het moet werk opleveren of uitzicht daarop.

Bekijk wat we niet doen

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer