< Terug naar de homepage English

Werk voor Elkaar ook in Zuid Limburg

Projectgroep Werk voor ElkaarProjectgroep Werk voor ElkaarDe Stichting Denken en Doen zoekt in Zuid Limburg vijf hoger opgeleide werkzoekenden van 50 jaar en ouder. Zij gaan in het nieuwe project Werk voor Elkaar activiteiten ontplooien die werkgevers en een groep werkzoekenden van 45 jaar en ouder met elkaar in contact brengen. Werk voor Elkaar start in oktober 2011 in Zuid Limburg. De kandidaten die nu worden gezocht in Zuid Limburg hebben minimaal een
HBO-werk en denkniveau en zijn actief op zoek naar werk.

 

Projectgroep

Belangrijk is dat zij kunnen organiseren, graag in teamverband werken, affiniteit hebben met de doelgroep en proactief ingesteld zijn. De werkzaamheden worden op vrijwilhge basis uitgevoerd. De vijf kandidaten gaan, ondersteund door een projectleider, gezamenlijk als projectuitvoerders aan de slag en begeleiden een groep 45-plus werkzoekenden met het ontwikkelen van activiteiten en leggen van contacten met werkgevers.

 

Win-win

Wat is de winst voor deze werkzoekenden? De werkzoekende projectuitvoerders krijgen de kans om
in een project hun kennis en vaardigheden in te zetten. Ze kunnen hun eigen netwerk uitbreiden, contacten leggen met werkgevers en zodoende zichzelf profileren en hun kans op werk vergroten.

 

Spreekt het idee en de doelgroep u aan, bent u een organisator die kan enthousiasmeren en hebt u gemiddeld zes uren per week beschikbaar? Stuur dan uw motivatie inclusief CV, naar info [apenstaartje] werkvoorelkaar.nl Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevr. M-T Vrancken 06-20966412.


Werk voor Elkaar wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Start Foundation en het VSBfonds.

Naar overzicht

Reageer op dit artikel

velden met een * zijn verplicht
 

Onze aanpak

Meer kansen en banen, minder drempels voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze aanpak

Wat doen we niet

Activeren en opleiden zonder vooruitzicht op een baan. Het moet werk opleveren of uitzicht daarop.

Bekijk wat we niet doen

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer