Start Foundation is een onafhankelijk maatschappelijk ontwikkelaar die zich hardmaakt voor een maatschappij waarin iedereen werkt en die voor iedereen werkt. Hiervoor zetten we zelf actief projecten op, agenderen we issues, mengen we ons in het publieke debat en investeren we geld in initiatieven waarin we geloven en die passen bij onze visie. In het kort bieden we ons netwerk, onze kennis, onze tijd en ons geld.

Hier maken wij dagelijks werk van.

Algemeen directeur

Directeur

Controller

Projectbeheerder

Projectbeheerder

Communicatieadviseur

Online content creator

Projectleider

Projectleider

Projectleider

Investeringsadviseur

Projectleider

06-51 78 27 21

Samenwerkingspartners

Ook werkt Start Foundation graag en vaak samen met specialisten en andere organisaties om onze doelen te bereiken. Steeds vaker structureel, zoals met onderstaande partners. 

Ben bezit een schat aan ervaring binnen vermogensbeheer. Zo was hij negen jaar Country Head, Executive Director bij BMO Global Asset Management. Daarvoor was hij onder meer Head of Business Development & Client Relationship Management bij Lombard Odier Darier Hentsch & Cie. Hij heeft ook een historie als Hoofd Pensioenen en Verzekeraars bij Kempen Capital Management. Tegenwoordig werkt Ben als chief client officer van Anthos Fund & Asset Management, the asset manager van de ondernemersfamilie Brenninkmeijer, de familie achter kledingconcern C&A. Ben ondersteunt Start Foundation bij het vermogensbeheer en adviseert het bestuur in die hoedanigheid in de aansturing van onze fondsmanagers van Double Dividend en Triodos.

Paul is zijn hele leven actief geweest in en om de bouw. Al in de jaren ’80 werkte hij als adviseur op het gebied van zonneboilers. Na zijn werk als innovatie-adviseur bij Syntens, verlegde hij zijn focus van techniek naar management. Bij Sweco was hij als divisiedirecteur regelmatig betrokken bij duurzame projecten en hield hij zich bezig met de transformatie van de eigen organisatie. Tegenwoordig is Paul onder meer voorzitter van de Nationale Milieu Database. Ook Paul is een ‘oude bekende’ van Start Foundation. Hij begon ooit als lid en vice-voorzitter van de toenmalige Raad van Advies en later was hij voorzitter van de MRI commissie van Start Foundation. Nu is Paul namens ons betrokken bij diverse projecten.

Communicatieadviseur

Angelika is freelance communicatieadviseur met zo'n 20 jaar ervaring. Voor diverse opdrachtgevers vervult ze diverse communicatierollen. Van verbinder en aanjager tot procesbegeleider. Van organisator tot facilitator. Als adviseur en coördinator zet ze met evenveel liefde haar schouders onder de uitvoering. Dit doet ze voor bedrijven uit allerlei branches, maar voor organisaties met een maatschappelijk doel heeft ze al jaren een zwak. Mensen verder brengen geeft haar energie. Angelika maakt onderdeel uit van het team communicatie en Open Hiring bij Start Foundation.