< Terug naar de homepage English

Andersom Raad

De Andersom Raad is een denktank met gedreven professionals die hun kennis delen en vooral ‘andersom’ (out of the box) denken. Het adviesgremium helpt Start Foundation bij het realiseren van vernieuwing en impact aan de onderkant van de arbeidsmarkt. De Andersom Raad reflecteert en helpt om de juiste keuzes te maken bij het investeringsbeleid van Start Foundation.


Paul ten Kroode

Paul ten Kroode

Paul ten Kroode is momenteel directeur divisie Stad & Milieu bij Sweco (voorheen Grontmij) Nederland. Hiervoor was hij directeur bij Syntens en zelfstandig adviseur en interim-manager. Het specialisme van Paul is het aansturen en ondersteunen van innovatieprocessen bij kleine en middelgrote bedrijven.

Fabian Dekker

Fabian Dekker

Fabian Dekker is onderzoeker bij de Erasmus Universiteit Rotterdam. Aan dezelfde universiteit is hij gepromoveerd op het onderzoek ‘Flexibele Arbeid, Risico’s en de Verzorgingsstaat’ in 2011. Fabian is een expert op het gebied van sociale ongelijkheid op de arbeidsmarkt.

Jaspar Roos

Jaspar Roos

Jaspar Roos is de initiator van Chief Humor Officer. Volgens Jasper moet 'humor' namelijk een vast onderdeel worden op de managementagenda. Hiervoor was hij Chief Inspiration Officer voor de ABN Amro bank. Jasper geldt als een internationale autoriteit op het gebied van innovatie en crowdfunding.

Leonie Belonje

Leonie Belonje

Leonie Belonje is directeur social & public affairs bij USG People. Vanuit haar kennis en ervaring in de uitzendbranche kan zij ons meenemen in de wereld van de onderkant van de arbeidsmarkt.

Pieter Hilhorst

Pieter Hilhorst

Pieter Hilhorst is politicoloog. Hij is mede-oprichter van het Goede Gierenfonds, een alternatieve schuldhulpverlening en werkt als publicist. Van 2012 tot 2014 was hij wethouder Onderwijs, Financiën en Jeugdzaken in Amsterdam. Daarvoor maakte Pieter televisieprogramma’s (o.a.De Ombudsman) en was columnist voor de Volkskrant.

Ron Steenkuijl

Ron Steenkuijl

Ron Steenkuijl is lid van de centrale directie van ADG dienstengroep met meer dan 55.000 medewerkers in Nederland. Daarnaast is hij voorzitter van de Nederlandse vereniging van Commissarissen & Directeuren. Ron staat bekend als onconventioneel, beschouwend, authentiek en bovenal ‘anders’.

Onze aanpak

Meer kansen en banen, minder drempels voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze aanpak

Wat doen we niet

Activeren en opleiden zonder vooruitzicht op een baan. Het moet werk opleveren of uitzicht daarop.

Bekijk wat we niet doen

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer