< Terug naar de homepage English

Over ons


Bijdragen aan het creëren van werk voor mensen, die om verschillende redenen onvoldoende in staat zijn om zelfstandig een baan te vinden,

is de essentie waar we elke dag weer mee bezig zijn. Soms zetten we grote stappen ineens, maar veel vaker ook kleine stapjes, die samen het verschil maken. Het gaat ons niet om de grootsheid van de beweging, maar juist om de essentiële verandering die we teweeg kunnen brengen in het leven van mensen.

 

We financieren bestaande initiatieven, en nemen zelf ook regelmatig het initiatief. We stropen graag onze mouwen op. Door de inzet van onze kennis en ervaring ontstaan er vaak nieuwe verbindingen tussen en met partijen in de markt. Elke dag leren we wat werkt en wat niet en gebruiken we het geleerde om verder te komen.

 

De investeringen die we doen wegen we zorgvuldig af. Wat is echt noodzakelijk en waar kunnen we maximaal van toegevoegde waarde zijn? Welke groepen vragen specifiek de aandacht? Welke vastgeroeste patronen en taboes schreeuwen er om doorbroken te worden? En ja, dan trappen we wel eens op de tenen van de gevestigde orde. Dat nemen we graag voor lief als we daardoor meer voor elkaar krijgen.

 

We kiezen daarmee niet voor de meest eenvoudige aanpak, maar wel voor een aanpak waarmee ons doel elke dag weer een stapje dichterbij komt. Een arbeidsmarkt waar iedereen welkom is en werk heeft dat op waarde wordt geschat.

 

 

Onze aanpak

Meer kansen en banen, minder drempels voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze aanpak

Wat doen we niet

Activeren en opleiden zonder vooruitzicht op een baan. Het moet werk opleveren of uitzicht daarop.

Bekijk wat we niet doen

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer