< Terug naar de homepage English

Route

adres

Start Foundation
Klokgebouw 188, 7e etage
5617 AB Eindhoven
T: +31 (0)40 246 18 50
F: +31 (0)40 237 05 15
E: info [apenstaartje] startfoundation.nl
W: www.startfoundation.nl

 

Routebeschrijving 

Start Foundation in Google routemap Bezoekadres Start Foundation Klokgebouw 188, 7e etage (route) 5617 AB Eindhoven T: +31 (0)40 246 18 50 (smartphone) F: +31 (0)40 237 05 15 E: info@startfoundation.nl W: www.startfoundation.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Openbaar vervoer/Trein

Aanblik Klokgebouw treinstationAanblik Klokgebouw treinstationUitstappen station Eindhoven Strijp-S. U herkent direct het (witte) Klokgebouw aan de grote blauwe Philipsklok op het dak. Loop richting het Klokgebouw. U moet hiervoor de Beukenlaan oversteken via de trappen die langs het spoor lopen. De ingang is in het midden van het Klokgebouw aan de voorzijde bij de brievenbussen (niet de spoorzijde). De bel bevindt zich aan de linkerkant van de deur, hier voert u ‘188’ in en druk op de bel. Ons secretariaat wijst u vanaf hier de weg naar ons kantoor, 7e etage nr. 188.

 

Openbaar vervoer/Bus

Aanblik Klokgebouw busstationAanblik Klokgebouw busstationIn verband met werkzaamheden rondom het Klokgebouw is het aan te bevelen om alvorens uw bustrip de actuele reisinformatie te raadplegen. Met de bus reist u vanaf het Centraal Station met lijn 13, 18, 401 of 402 naar halte Strijp-S. Eenmaal aangekomen bij halte Strijp-S, dan loopt u richting de parkeergarage. U loopt tussen de garage en het hek naar de voorkant van het Klokgebouw. De ingang is in het midden van het Klokgebouw aan de voorzijde bij de brievenbussen (niet de spoorzijde). De bel bevindt zich aan de linkerkant van de deur, hier voert u ‘188’ in en druk op de bel. Ons secretariaat wijst u vanaf hier de weg naar ons kantoor, 7e etage nr. 188.

 

 

Autonavigatie

'Het Klokgebouw' was voorheen privéterrein van Philips en tot voorkort niet opgenomen in het wegennetwerk van TomTom. Nieuwere versies van TomTom herkennen het Klokbebouw al wel. Mocht uw TomTom het Klokgebouw niet herkennen, navigeer dan op de Beukenlaan, maar zorg er wel voor dat u de juiste afslag neemt. Het is raadzaam om in dat geval aanvullend de onderstaande routebeschrijving te raadplegen. Zie ook afbeelding 'afslag Klokgebouw'.

 

U kunt er ook voor kiezen om in uw TomTom de volgende coördinaten in te voeren: breedtegraad 51°26’57.39”N - lengtegraad 5°27’23.32”E.

 

Onder de 'naald' door in Eindhoven nabij BeukenlaanOnder de 'naald' door

Vanuit Amsterdam/’s-Hertogenbosch

 1. Neem de A2 richting Eindhoven.
 2. Neem de afslag op A2/A58 richting Randweg N2 Maastricht/Venlo. 
 3. Neem de afslag richting Randweg N2 en blijf deze weg volgen tot afslag 30. 
 4. Neem afslag 30, Centrum richting Strijp. 
 5. Volg de weg (Tilburgseweg) helemaal tot aan de grote rotonde.
 6. Neem de tweede afslag (Beukenlaan) op de rotonde (driekwart rond). 
 7. U rijdt onder de ‘naald’ door (zie bovenste foto) en daarna over een viaduct.
 8. Neem na het viaduct de eerste afslag rechts (zie middelste foto ‘afslag Klokgebouw’). Rijd door tot het einde en parkeer in de parkeergarage.

 

U heeft uw bestemming bereikt. Het Klokgebouw ligt direct naast de parkeergarage. Zie onderste foto ‘bij het klokgebouw’. 

 

Afslag Klokgebouw gezien vanaf de BeukenlaanAfslag Klokgebouw

Vanuit Tilburg

 1. Neem de A58 richting Eindhoven.
 2. Neem de afslag op A2/E25 richting Randweg N2. 
 3. Neem afslag 30, Centrum richting Strijp. 
 4. Volg de weg (Tilburgseweg) helemaal tot aan de grote rotonde.
 5. Neem de tweede afslag (Beukenlaan) op de rotonde (driekwart rond). 
 6. U rijdt onder de ‘naald’ door (zie bovenste foto) en daarna over een viaduct.
 7. Neem na het viaduct de eerste afslag rechts (zie middelste foto ‘afslag Klokgebouw’). Rijd door tot het einde en parkeer in de parkeergarage.

 

U heeft uw bestemming bereikt. Het Klokgebouw ligt direct naast  de parkeergarage. Zie onderste foto ‘bij het klokgebouw’.

 

Vanuit Maastricht

 1. Neem de A2 richting Eindhoven.
 2. Op de randweg Eindhoven, neem afslag 33 Leenderheide en  volg Veldhoven Eindhoven Centrum. 
 3. Ga na 1.1 km rechtdoor de E25 (E34, Randweg N2) op richting ’s-Hertogenbosch Veldhoven E25/Randweg N2 ’s-Hertogenbosch.
 4. Rijd na 4 km rechts de oprit op (Veldhoven - afslag 31) richting Centrum.
 5. Ga na 300 m linksaf op de Noord Brabantlaan richting Centrum.
 6. Houd na 1.1 km rechts aan op de Noord Brabantlaan. 
 7. Neem na 450 meter de derde afslag op de rotonde (de Beukenlaan). U rijdt om de ‘naald’ heen (zie bovenste foto vorige pagina) en daarna over een viaduct.
 8. Neem na het viaduct de eerste afslag rechts (zie middelste foto vorige pagina ‘afslag Klokgebouw’). Rijd door tot het einde en parkeer in de parkeergarage. 


U heeft uw bestemming bereikt. Het Klokgebouw ligt direct naast de parkeergarage. Zie onderste foto vorige pagina ‘bij het klokgebouw’.

 

Vanuit Venlo

 1. Neem de A67 richting Eindhoven
 2. Volg bij de overgang naar de A2/randweg Eindhoven de routebeschrijving vanuit Maastricht.

 

Bij het Klokgebouw (!)

Aanblik ingang KlokgebouwAanblik ingang Klokgebouw

 1. De ingang is in het midden van het Klokgebouw aan de voorzijde bij de brievenbussen (niet de spoorzijde).
 2. De bel bevindt zich aan de linkerkant van de deur, hier voert u ‘188’ in en druk op de bel. Ons secretariaat wijst u vanaf hier de weg naar ons kantoor, 7e etage nr. 188.

 

 

 

 

 

Cookie Controlx

Start Foundation gebruikt Google Analytics.

Lees meer